Tortilla cu pui la grătar și scorțișoară
Ingrediente:
- 2 piepturi de pui
- 1 lămâie
- 1 lingură de oregano uscat sau proaspăt
- 1 cățel de usturoi
- 1 vârf de cuțit de scorțișoară
- 1 lingură de ulei vegetal
- 3 linguri de iaurt grecesc
- 1 lingură de maioneză
- ¼ ardei roșu
- 1 salată „Little Gem”
- 4 foi de tortilla
- sare
Preparare:
-
Puneți fâșiile de piept de pui într-un bol. Răzuiți puțină coajă de lămâie peste carne, apoi adăugați sucul de lămâie.
-
Adăugați sarea, oregano, usturoiul, scorțișoara și uleiul. Amestecați bine, acoperiți bolul și lăsați-l la rece timp de o oră, dar nu mai mult.
-
Încingeți grătarul.
-
Frigeți fâșiile de carne câteva minute pe fiecare parte.
-
Amestecați iaurtul cu maioneza.
-
Încălziți folie de tortilla pe grătar timp de un minut, apoi transferați-le pe farfurii și întindeți pe fiecare câte ½ de lingură de amestec de iaurt și maioneză.
-
Așezați fâșiile de piept de pui pe foile de tortilla, apoi puneți deasupra restul de iaurt și presărați cu ardeiul roșu și salata tocate mărunt.
-
Rulați foile de tortilla înainte de servire.